Sötétítők

A sötételő függöny kiválasztásánál igazán elengedhetjük a fantáziánkat. Amikor felkerül a karnisra, láthatjuk, hogy ez adja meg az összhatást, ettől függ igazán a stílus, a hangulat. Óriási a kínálat mind anyagminőség, mind a minta tekintetében. A sötételő kiválasztása előtt már jó, ha eldöntjük, milyen stílusirányzatot akarunk követni. Egy nagy belmagasságú polgári házba jó, ha a klasszikus mintájú nehéz drapériákat vesszük elő.

A modern társasházak ablakai előtt jól mutatnak a minimál stílusú függönyök, dekorok, amelyek fiatalos, lendületes külsőt biztosítanak.

Manapság igen sokan megkerestek azzal, hogy valamilyen kis romantikus, vagy vintage mintájú, formájú függönyözést kérnek. Erre is van példánk.

Látható, hogy olyan egyedivé teheti dekorjainkkal a lakását, amit a fantáziájával el tud képzelni. Mintasálainkat akár a helyszínen hozzáillesztheti a már meglévő bútorokhoz, szőnyegekhez, hogy a nagyobb összképpel biztosan harmonizáljon a kiválasztandó anyag színe, mintája. Az ötletelésben segítünk, hisz már több száz elkészült munkánk alapján nagy tapasztalatra tettünk szert. A kivitelezést vállaljuk gyakorlott varrónőink rutinja alapján. Ha kéri, szívesen felszereljük a karnist is, felrakjuk a függönyöket is rá, hisz ha hozzáértő szakember áll neki, hamarabb kész lesz, és akkor a függönyráncok is úgy állnak, ahogy megálmodta.

Itt írhat nekünk!

Visszahívást kérek