Rólunk

2009 szeptemberében nyitottam meg Debrecen belvárosában a Hatvan utca 6. szám alatt függöny-rövidáru-ajándék üzletemet, melyet sajnos 2019 decemberében gazdasági okok miatt be kellett zárnom. Ez alatt az idő alatt kialakult egy igényes törzsvásárlói kör, akikkel  már-már baráti beszélgetéseink alapján megegyeztünk, hogy ami jó, azt tovább kell vinni. Így alakult ki ez a weboldal.

Ma a piacon létezik már függönyüzlet, olyan is ahol elkészítik azokat. Mi azonban azt vállaljuk, hogy a vevő igényeinek figyelembe vételével a helyszín felmérése alapján az összhangot előtérben tartva egyedi, odaillő függönyözést, lakástextilekkel való dekorálást ajánlunk, varrunk és szerelünk fel. Kolléganőimmel egyértelműen megegyeztünk abban, hogy a függöny a lakás öltözéke. Ki tudja emelni az otthon melegét, meg tudja mutatni az ott lakók hangulatát, sőt az ünnepekre át is tudjuk öltöztetni a textilek segítségével. Ma ez már csak döntés kérdése.

Rendelkezésünkre áll számos anyag: függöny, sötételő, dekor, abrosz, takaró, párnahuzat, szalagok, csipkék, kellékek, melyek megfelelő összerendezésével, a kívánt végeredményt tudjuk bemutatni. Mit tegyen, ha szándékában áll a lakásást függönyözni, dekor anyagokkal díszíteni, otthonossá varázsolni?

-Vannak, akik saját elképzelésük alapján – hogy mire és mennyire van szükségük – beszerzik az anyagokat, megvarrják a dekorációt és felrakják a helyére. Nekik azt ajánljuk, hogy nézzenek szét honlapunkon, hívjanak minket, válasszák ki a termékeink közül, amire szükségük van és mi a kellő mennyiséget elküldjük, vagy átadjuk részükre.

-Vannak, akik az elképzelésüket szeretnék megbeszélni velünk és a méretezést már ránk bíznák. Hívjanak bizalommal! Helyszíni felmérést vállalunk, az anyagok és a variációk pontosítása után árajánlatot adunk és ha mindenkinek rendben van, varrás után átveheti a kész drapériákat.

-Vannak, akik ránk bízzák ezek után a felrakást, felszerelést is, hiszen ezeket is el tudjuk végezni a karnisok felfúrásától a függönyök felfüggesztéséig.

Összetartó, profi csapatunk nevében várjuk érdeklődésüket, forduljon hozzánk bizalommal.

Itt írhat nekünk!

Visszahívást kérek