ÁSZF

A www.dekorpiac.hu oldalt a Törő Erzsébet egyéni vállalkozó. hivatalos weboldala, a Dekorpiac.hu szolgáltatásinak leírását tartalmazza és lehetőséget ad kapcsolatfelvételre ajánlatkérésre és ingyenes visszahívás kérésére.
A Dekorpiac.hu. székhelye a 4225 Debrecen Gönczy Pál utca 1/A. cím alatt található.
Felhasználó, tehát aki a weboldalt meglátogatja, használja, vagy a weboldalon keresztül ajánlatkérést ad le, tevékenységével külön nyilatkozat nélkül is elfogadja a jelen jogi nyilatkozatban foglaltakat.
A weboldal olyan kapcsolódási pontokat (linkeket) tartalmazhat, amely más internetes oldalakra vezethet, ezeknek az odalaknak a jogi gyakorlatáért és más tevékenységéért Dekorpiac.hu nem vállal felelősséget.
Szolgáltatások leírása
A weboldalon elérhető szolgáltatások tájékoztató jellegűek, az egyedi megrendelés és ezek teljesítése keretében a Dekorpiac.hu és a megrendelő eltérő tartalmú szolgáltatásban is megállapodhatnak.
Amennyiben a Felhasználó a weboldalon kifogásolható tartalmat, pontatlan leírást észlel, azt jelezheti Dekorpiac.hu-nak. A jelzést követően a tartalmat Dekorpiac.hu megvizsgálja, szükség esetén a tartalmat módosítja, vagy eltávolítja.
Szolgáltatás megrendelése
A felhasználónak lehetősége van ajánlatot kérni az erre szolgáló űrlap kitöltésével és elküldésével. Dekorpiac.hu a beérkezett megrendelést beérkezési sorrendben dolgozza fel.
A felek között a megrendelést követően szerződés jöhet létre, ez azonban nem minősül a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet szerinti fogyasztói vagy távollévők közötti szerződésnek.
A Dekorpiac.hu a szerződéskötés során minden esetben egyedi, a felhasználó igényeit, teljesítési elvárásait feltáró tárgyalásokat folytat a felhasználóval.
Szerzői jogi rendelkezések
A weboldal egésze, annak grafikus elemei, szövege, a weboldalon elhelyezett képek, szolgáltatásleírások és a weboldal technikai megoldásai szerzői jogi védelem vagy más szellemi alkotáshoz fűződő jog (így különösen védjegyoltalom) alatt állnak. Dekorpiac.hu a szerzői jogi jogosultja a weboldalon keresztül elérhető valamennyi tartalomnak, bármely szerzői műnek, illetve más szellemi alkotásnak.
A weboldal tartalmának, valamint egyes részeinek fizikai vagy más adathordozóra mentése vagy kinyomtatása magáncélú felhasználás céljából, így különösen a szolgáltatás megrendelése céljából a Dekorpiac.hu által engedélyezett. Az ezen túli felhasználás – például adatbázisban történő tárolás, továbbadás, közzé- vagy letölthetővé tétel, kereskedelmi forgalomba hozatal – kizárólag a Dekorpiac.hu előzetes engedélyével lehetséges. Tilos minden olyan tevékenység, amely a Dekorpiac.hu bármely adatbázisának kilistázására, rendszerezésére, archiválására, feltörésére (hack), forráskódjainak visszafejtésére irányul.
A jelen nyilatkozatban kifejezetten meghatározott jogokon túlmenően nem biztosított a felhasználónak a weboldalon szereplő bármely kereskedelmi névnek vagy védjegynek bármely használata, hasznosítása. A weboldal rendeltetésszerű használatával járó megjelenítésen, az ehhez szükséges ideiglenes többszörözésen és a magáncélú másolatkészítésen túl e szellemi alkotások a Dekorpiac.hu előzetes írásbeli engedélye nélkül semmilyen egyéb formában nem használhatók fel vagy hasznosíthatók.
A felhasználó tudomásul veszi, hogy Dekorpiac.hu fenntartja a jogait weboldalának minden elemére, különös tekintettel a www.dekorpiac.hu domainnevére, az ehhez tartozó aldomainekre, a Dekorpiac.hu által foglalt minden más domainnévre, annak aloldalakra, valamint az internetes reklámfelületeire.

Itt írhat nekünk!

Visszahívást kérek